Tagliatelle met kip en curry

12/06/2021 - 20:37

Tagliatelle met kip en curry

Tagliatelle met kip en curry

Ingrediënten voor 2 personen

  • 200 gram tagliatelle
  • 250 gram kip
  • 1 rode paprika
  • 1/2 courgette
  • 2 kleine wortelen
  • 1 witte ui
  • 1 teentje look
  • 250 ml Alpro soya cuisine light
  • 1 el madras currypoeder
  • groentebouillon
  • peper en zout

Bereiding:

  • Snipper de ui fijn en pers de look.
  • Stoof de ui en look in een pan met olijfolie totdat ze glazig zijn.
  • Snijd intussen de overige groenten in kleine stukjes. Bak deze mee met de ui en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
  • Kook intussen de pasta al dente.
  • Bak in een andere pan de kip gaar. Kruid met peper en zout.
  • Voeg de sojaroom toe aan de gestoofde groenten. Voeg 1 flinke eetlepel currypoeder toe. Breng op smaak met 1/2 blokje groentebouillon.
  • Doe de gebakken kip bij de groenten met curry. Laat nog enkele minuutjes pruttelen op een zacht vuurtje.
  • Giet de pasta af en serveer met de currysaus.

Smakelijk!